divendres, 26 d’octubre del 2007

Convocades les entitats

Demà hi ha programada una trobada de les entitats i associacions sense ànim de lucre d'Arenys de Mar. Serà la primera trobada general d'entitats del mandat 2007-11, i cal esperar bona resposta i una bona feina.
La vida associativa és important a la nostra vila, amb un bon nombre d'entitats, dels quals una bona colla són ben actives. Tot això es tradueix amb una agenda d'activitats ben fornida. Activitats que acostumen a comptar amb un públic fidel, però que entre tots hem d'aconseguir augmentar el nombre de participants, incorporant nous públics.
Però la vida associativa no té com a única finalitat l'organització d'actes, sinó que ha de servir de plataforma per a la formació de nous ciutadans compromesos amb el seu govern i la vida en societat.
A Arenys també hi funciona una plataforma o federació d'entitats que, sense grans pretensions, ni grans formalismes, pretén interrelacionar diferents entitats, i treballar conjuntament projectes més amplis dels propis individuals, projectes de vila. Crec que és una bona tasca que caldrà potenciar i, si és factible, ajudar a que es pugui ampliar el nombre d'entitats incloses.