diumenge, 10 de juny del 2007

Tenim un bon cor i un gran director

A Manresa, l'Escola de Música d'Arenys de Mar va poder demostrar el nivell que el cor infantil ha assolit, en el seu primer any de funcionament. Em direu que no sóc objectiu, ja que la Clara, la meva filla, hi canta, però us puc assegurar que el nivell és bo, i això és un mèrit d'en Jordi Lluch, que ja ho ha demostrat amb el cor de noies de l'Escola, i també en el Cor l'Aixa.
El concert de Manresa, va tenir lloc al Conservatori Municipal, un edifici rehabilitat ara deu fer uns cinc anys, i que acull un bon reguitzell d'alumnes. L'acte servia de cloenda del treball realitzat pel cor infantil i juvenil de l'Orfeó Manresà, uns cantaires que seran a Arenys als voltants de Nadal.
Amb música de Beatles, cinc joves manresanes varen sorprendre'ns amb un conjunt de peces musicals acompanyades per piano, guitarra elèctrica i percussió. Després el cor infantil ens va oferir la cantata de les tres locomotores, amb coreografia interessant.
El cor infantil d'Arenys ens va delectar amb set peces musicals, molt ben interpretades i que vam poder observar que el públic manresà en sortia sorprès pel nivell qualitatiu de la seva interpretació. Al final, es va interpretar una peça comú, i ens varen emplaçar per les festes de Nadal.
Des d'aquí vull agrair als amics manresans el fet d'haver-nos convidat, i a la Blanca Soler, directora de l'Escola i ahir pianista acompanyant, el seu esforç i dedicació a la música i als nostres fills.