divendres, 21 de juliol del 2006

La calor d'Arenys i de Vic

Aquesta tarda hem anat a Vic i he pogut comprovar allò que defenso sempre sobre les diferències de clima entre Arenys i Vic, i què prefereixo.

Aquests dies són calorosos i humits, la qual cosa fa que a Arenys es pateixi molta xafogor, tant si ets al sol com a l’ombra. Et pots dutxar mil vegades però de seguida tornes a suar. A Vic, en canvi, hi queia foc, però a l’ombra no et cremaves i era sec i per tant no suaves.
Ens hi hem estat unes quantes hores i el sol s’ha post i s’ha girat un aire agradable i fins i tot força decidit. No diré que tenies fred, no eren encara les 9 del vespre, però no et sobrava cap peça de roba.
Quan hem arribat a Arenys, hem notat el canvi. Tot i que no és dels vespres pitjors, la humitat es fa notar i la sensació de calor també.
Em direu que a Arenys l’hivern és suau i no hi ha boira, i jo hi afegiré que el fred de Vic és més sec i suportable, i la boira entranyable. Ja ho deia fa un parell dies en aquest blog, que sóc persona d’hivern. Si sou més aviat fredolics, quedeu-vos a Arenys, i si la calor no us espanta, quedeu-vos-hi també. De fet són quatre dies i, amb una mica de sort, coincideixen amb les vacances.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»