dilluns, 3 de juliol del 2006

Club de Pesca Mar-Sport

Dissabte felicitava arenys.org per l’èxit en l’organització del FesTIC, i els seus deu anys de feina a la vila. Ahir agraïa públicament el treball de la Mercè Freixas al capdavant de l’Escola de Dansa Sinera, arran de la mostra de dansa que ahir va presentar a l’Auditori del Col·legi La Presentació. Avui és el torn del Club de Pesca Mar-Sport.
Durant aquest cap de setmana, el Club de Pesca Mar-Sport ha organitzat el X Curset d’Iniciació a la Pesca, en les seccions infantil i juvenil, amb una bona participació de joves i, el que és més important, amb una bona organització i millor resultat.
No hi ha dubte que l’esforç i tenacitat dels components de l’entitat fan possible que actes com el d’aquest cap de setmana siguin recordats pels joves participants. Permeteu-me que faci una menció especial d’en Josep Corney i la seva família, que desprenen tanta il·lusió que arriben a contaminar a tothom.
La vida en societat és més fàcil si tots plegats hi participem, de la manera que més bé sapiguem. En el lleure i en el treball tot funciona millor si es fa de manera compartida i si tothom hi posa el seu gra de sorra. Aquest és l’únic sentit de la nostra existència. Si cadascú de nosaltres anés pel seu compte, poques coses aconseguiríem.
L’Ignasi, durant el concurs de diumenge, no va poder pescar cap peix, però em va dir que havia après moltes coses, entre elles: tenir paciència. Em sembla que és una de les virtuts més importants dels pescadors mentre esperen l’estirada del peix. De paciència n’hem de tenir també en altres situacions. El que convé, però, és que no ens prenguin el pèl i ens tinguin per mesells.
Novament, gràcies al Club de Pesca Mar-Sport.