dilluns, 7 de novembre del 2005

Artistes arenyencs

Aprofitant l’avinentesa que l’arenyenc Jordi Coll té oberta una exposició a la sala del Calisay, us passo el vincle de la seva pàgina d’internet a infomercat.com, on podreu visionar part de la seva obra i llegir el seu currículum i alguna de les crítiques que ha rebut el seu art.

Al mateix temps crec que val la pena fer una ullada i encara diria més, afegir al llistat d’adreces d’interès, la web que té oberta un altre artista arenyenc, en Pere Planells, on també parla i mostra l’obra de diferents artistes, un dels quals és l’Enric Maas.
Considero que Arenys compta amb un bon grapat d’artistes plàstics i potser fóra hora que des de l’administració local s’articulés alguna acció per promoure nous artistes i potenciar els que ja tenim. L’altre dia al procés participatiu una persona parlava de l’Escola d’Arts i Oficis, com una de les mancances d’Arenys. Jo no sóc massa partidari d’inaugurar escoles amb tot el que representa, sobretot a nivell pressupostari, però crec que Arenys hauria de disposar d’un centre de creació artística on els joves i no tan joves, poguessin crear la seva obra, aprendre a partir dels altres i dels talles i cursets que s’anessin organitzant. Arenys li falta mirar una mica més els joves i deixar que siguin ells que desenvolupin les seves capacitats i aficions.
La primera obra és d'en Jordi Coll; la segona d'en Pere Planells i la darrera de l'Enric Maas.