divendres, 7 d’octubre del 2005

Ple d'actes a Arenys

Avui a Arenys hi ha molta activitat cultural i es fa difícil poder-la seguir. Al final has de prioritzar i deixar actes de banda. El problema és que en gairebé tots els actes hi trobes a la mateixa gent, llavors, per calcular el nombre de persones que viuen la cultura, no pots sumar-les sense tenir en compte els repetits.
Per aquest vespre he escollit la inauguració de l’exposició de fotografies d’en Ricard Hernández. Amb ell vàrem coincidir alguns anys a l’Ajuntament de Mataró. Avui em deia que ja fa 17 anys que es va jubilar i, tot i que ha passat moments difícils per la seva salut, ara es troba molt millor i ens ha pogut obsequiar amb una magnífica exposició, que representa una part del seu treball dels darrers 35 anys.
L’exposició s’ha titulat “Expressions i visions”, i sens dubte hi ha unes imatges molt expressives. El blanc i negre, he pensat, té molta força en la fotografia. M’imagino que tots els aficionats a la fotografia passaran pel Calisay a contemplar l’exposició. Avui n’hi havia uns quants en l’acte oficial d’inauguració. Felicitats Ricard!
Aquest vespre comença també la nova temporada del Teatre Principal i ho fan amb l’espectacle musical “Perversions”. Jo però, no hi podré assistir perquè tenim convocada una reunió del Grup de Debat i Tertúlia d’Arenys de Mar, per acabar de programar la temporada.
Però hi ha hagut més actes i el cap de setmana també es presenta molt atapeït. Seria bo arribar a més gent perquè fóssim més els que gaudim de la cultura que un poble de 14.000 habitants es pot permetre. A vegades ens acontentem calculant l’assistència en percentatges. Llavors somriem pensant que guanyem a les grans ciutats.