dimecres, 26 d’octubre del 2005

Exposició de pintura i escultura de Jordi Coll

En Jordi Coll m'ha fet arribar el catàleg de l'exposició de pintura i escultura que s'inaugurarà el divendres 4 de novembre, a la sala del Calisay. Es tracta d'una mostra de 25 anys d'exposicions que, tal com diu en la seva presentació la Pilar Vélez, directora del Museu Marès de Barcelona, es tracta d'una etapa prou llarga per valorar la trajectòria d'un artista.

Em satisfà que en Jordi pugui mostrar-nos la seva obra, en primer lloc per l'amistat que ens uneix, també per la qualitat del seu treball, i com a tercer element perquè l'organització d'aquesta exposició es va pactar després del debat sobre la Cultura a Arenys, organitzada pel Grup de Debat i Tertúlia d'Arenys de Mar. Un debat amb presència d'uns quants representants del món cultural local i amb l'assistència entre el públic, de l'alcalde i del regidor de cultura de la vila, on, després d'una crítica basada principalment en la poca participació ciutadana en les decisions de la regidoria, es varen comprometre estudiar la creació d'un Consell Municipal de Cultura. Un consell que no s'ha creat a l'espera del resultat d'un estudi sobre la realitat cultural del municipi, que va subvencionar la Diputació de Barcelona, però que no n'hem sabut res més.

Adjunto a l'escrit una petita mostra del seu treball: "el quixot del nas de puny de paraigua", any 2005, que figura a la portada del catàleg, i "la puntaire", any 1986.

Us animo a passar pel Calisay a gaudir de l'art d'en Jordi Coll, i si us va bé, assistir el divendres dia 4 de novembre, a les 8 del vespre, a la seva inauguració.