dimarts, 7 de maig del 2019

Casado i Rivera, quin parell d'obsessionats!

A vegades penso que el senyor Rivera no està del tot fi. La seva obsessió per l'article 155 de la Constitució és malaltissa. Trobeu normal que es presenti amb el president en funcions per dir-li que no el farà president, però que té tot el seu suport per aplicar el maleït article? Creieu que és propi d'una persona en els seus cabals? No vull pensar malament, però passa que quan una persona s'obsessiona en una cosa no hi ha manera de fer-li entendre que ha de sortir del forat. Que no en treu res d'anar insistint i insistint. Ja sé que a cop d'insistir a vegades els fets es veuen diferents, però en aquest cas...
Ni Casado ni Rivera s'han adonat que han fracassat en l'estratègia electoral, i mira si no se n'han adonat, que encara insisteixen en el mateix. Els ciutadans espanyols, majoritàriament els han deixat anar. No han volgut que amb Vox aconseguissin destrossar el país, però ells no se n'adonen. Potser els seus sí, i potser per això el PP ha demanat a Casado que se'n vagi al centre, que recuperi tot allò que ha malgastat, per la seva obsessió de fer mal a Catalunya.
Consideraríeu un bon granger aquell que mata la gallina dels ous d'or? Doncs Casado i Rivera han intentat aniquilar la regió que més fa per mantenir el país en dansa, i ho han intentat de la pitjor manera possible. Al final t'adones que la gent és més intel·ligent i assenyada del que molts es pensen, sobretot aquests que utilitzen les amenaces i l'odi per guanyar posicions, i sortosament no se n'han sortit.