diumenge, 10 de gener de 2016

Ple d'investidura i un record per a en Pepín

Molts deuen estar seguint el Ple extraordinari d'investidura del nou president del govern català, però jo he optat per anar a fer la meva passejada, m'agradaria poder dir diària, fins a Canet. A bon pas per rebaixar calories, sucre... i potser panxa.
Del pacte in extremis hem d'agrair l'estalvi de noves eleccions el mes de març, pel que suposa de despesa pública i avorriment de la campanya electoral. De la resta no sé si em podrem donar gràcies o maleirem el gest del president en funcions de donar un pas al costat i permetre el pacte entre les CUP i Junts pel sí.
D'Arenys vull destacar la mort d'en Josep Martín, conegut per 'Pepín'. Durant els meus anys de regidor a la vila vaig compartir estones amb ell, com a treballador municipal, però també com a persona implicada en la participació ciutadana.
No li conec la seva joventut, perquè com a persona que vaig arribar a Arenys de gran, he anat coneixent a les persones a través del contacte i la coincidència en actes, activitats i treball. En Josep el tenia per una persona molt inquieta i preocupada pel seu entorn. És potser per això que l'interessava els processos participatius que endegàvem des del govern municipal, i també formava part dels representants de la seva comunitat de veïns.
Voldria, doncs, enviar el meu condol a tots els seus familiars i amics, en un moment dolorós per a tots, i demanar-los que el tinguin present i li segueixin les seves inquietuds de convivència i implicació a la vida social de la nostra vila.