divendres, 20 de febrer de 2015

La CUP dóna a conèixer el seu alcaldable

Avui s'ha confirmat que David Caldeira repetirà com alcaldable de la nostra vila a les eleccions del mes de maig. Entenc que és una molt bona decisió, atesa la seva experiència i capacitat per liderar un projecte trencador que tant necessita el nostre ajuntament.
Ens aquests moments pràcticament devem ja conèixer tots i totes les alcaldables que es presentaran el 24 de maig i, en un municipi com el nostre on gairebé ens coneixem tots, el perfil i capacitat de treball de qui opta a presidir el nostre Consistori pot i hauria de decantar la balança a l'hora d'emetre el nostre vot.
Estic convençut que en aquests moments, tot i haver defensat la persona de Ramon Vinyes en més d'una ocasió, el líder i equip que pot treure'ns de l'atzucac i tornar-nos la il·lusió és David Caldeira i els seus. 
La CUP a Arenys creu de veritat en la participació i sempre ha fet costat als vilatans i no només a l'hora de demanar el vot. Són, al mateix temps, uns clars defensors del sobiranisme, preocupats alhora de la pobresa de tantes llars de la nostra vila, i amb idees i, per què no, utopies que ens han de fer creure en el seu projecte.
M'imagino que tindrem temps de valorar totes les propostes de les diferents candidatures que optaran a ocupar un lloc en el Ple municipal, i llavors serà el moment que haurem d'escollir quina és l'opció que més ens agrada i ens mereix més confiança.
Em sap greu que el nostre sistema electoral no funcioni amb llistes obertes, perquè estic segur que d'entre tots els candidats i candidates dels diferents partits polítics podríem elegir un molt bon equip de govern per Arenys de Mar. Penso en el mateix David Caldeira, la Viol Quer, de la CUP, o la Laia Martin d'ERC, en Ramon Vinyes, del PSC... i més homes i dones d'Arenys que estic convençut que, amb ganes de treballar, poden fer créixer la vila en tots els aspectes.
Per la nostra part, aprofitarem la nova llei de Transparència per fer un seguiment de la tasca de govern, aportant la nostra col·laboració i exigint el bon govern que ens mereixem.