dimarts, 17 de febrer de 2015

El PP envia els seus alcaldes a escoltar els veïns

El PP envia els seus alcaldes a escoltar les queixes dels veïns, o seria més encertat dir que els envia a justificar per què ho han fet tan malament. De per què durant tres anys i mig no han volgut saber res de nosaltres i ara que s'acosten les eleccions se'n recorden. 
Perquè nosaltres, als seus ulls, som uns estúpids que només els interessem perquè els donem el nostre vot i així es puguin perpetuar en els càrrecs. Això és el que creuen, i això és el que sovint sembla que siguem, ja que ningú no em pot assegurar que no els castigarem per l'incompliment sistemàtic de les seves promeses.
Més evident no podia ser, encara que no us creieu que siguin els únics que practiquen aquesta estratègia. Els que han estat governant, siguin del partit polític que sigui i amb l'excusa de que volen saber què volem, es dediquen a convèncer-nos que ningú no ho hagués fet millor que ells. Els de l'oposició ens vénen a buscar per insistir que el govern actual ho ha fet fatal, però en canvi ells ho faran fantàsticament. Alguns d'aquests s'obliden que han governat abans i precisament no han destacat per haver-ho fet millor.
És per això que la participació ciutadana a sis mesos d'unes eleccions és un engany. No us ho cregueu. Espereu l'endemà de les eleccions per apuntar-vos a participar. Ara el que us demanen no és la vostra participació, sinó el vot el dia 24 de maig. I sobretot, fixeu-vos en els regidors i regidores que s'arremanguen i treballen, no amb els que tenen molt discurs, però no foten brot. D'aquests n'hem tingut i no n'hem tret res.