diumenge, 15 de desembre del 2013

La Marató de TV3 és motiu de reflexió

Si una cosa és important i en canvi sovint ens oblidem de practicar-ho, és la reflexió. Som capaços de viure sense aturar-nos a pensar què fem i en què podríem millorar, canviar els hàbits, ser més sociables, més compromesos i solidaris.
La Marató de TV3 no agrada a tothom. Hi ha persones molt crítiques, sobretot en l'acusació als governs que no fan el que caldria i obliguen la societat a fer el pas. Jo hi discrepo. Sense entrar a valorar si l'administració hauria de fer-s'hi més, ja que no podem oblidar que nosaltres hem d'estar compromesos amb els altres, i segons quines opinions són excuses de mal pagador.
La Marató de TV3 és una mostra de la bondat de les persones, de la seva generositat, i tira per terra els tòpics de la garreperia dels catalans i la insolidaritat. En tot cas els catalans no som insolidaris amb Espanya, perquè sí. El que no ens agrada és veure el mal ús dels nostres diners. En el cas de la Marató això no passa i per això obrim la mà.
La Mataró de TV3 és una tradició que no desapareixerà mai, i per tant ha esdevingut un dels pilars de la manera de ser dels catalans. Jo, que sortosament no tinc cap familiar proper afectat amb cap de les malalties que són objecte de la Marató, em sento solidari amb totes les persones afectades i aplaudeixo la iniciativa i felicito a totes les persones que ho fan possible. Gràcies!