diumenge, 22 de desembre del 2013

Forcades i Oliveres pixant fora de test

Perdoneu-me que em repeteixi, però els catalans ensopeguem sempre amb la mateixa pedra, i el més preocupant és que l'invent de dos il·luminats (amb el bon sentit de la paraula) sigui seguit per una bona quantitat de catalans, per un projecte que no tindrà cap resultat efectiu.
No tenim suficients alternatives com per anar dividint-nos? no s'adonen que la dreta espanyolista s'està agrupant sota el paraigües de C's, deixant el PSC i el PPC a nivell residual? Entretant els partits que volen avançar cap a una altra manera de governar-nos, anem inventant partits perquè ningú aconsegueixi un lideratge clar. 
No fa gaires mesos que Oliveres manifestava que el seu discurs era molt proper a ICV. Si així ho creu, per què no sumen en lloc de dividir els votants? I amb la CUP potser tampoc són tan diferents. L'explicació només té un nom: protagonisme. Els catalans volem ser protagonistes i això ho solucionem inventant partits. Fem memòria? Laporta, López Tena, Carretero, Forcades-Oliveres...
Si algú ens vol mal als catalans, l'única cosa que ha de fer és seguir el nostre exemple: dividir-nos. D'aquesta manera no anirem enlloc.
Oliveres té un historial que no es mereix destrossar d'aquesta manera. La monja Forcades (perquè així es presenta) té massa ego, que no es correspon amb la seva persona. Crec que són bones persones, però que han perdut el nord i això em sap greu.