dimarts, 3 de desembre del 2013

El millor PP per a la independència

Què passarà no ho sap ningú, però el que sí sabem és la millor manera de fer créixer l'independentisme: les mesures polítiques i econòmiques del govern espanyol. Avui podíem llegir a La Vanguardia la notícia de la desaparició d'organismes autonòmics. El govern de l'Estat, amb l'excusa de reduir despeses, pretén eliminar tots aquells serveis que es poden fer des de l'Estat i d'aquesta manera eliminar duplicitats.
Organismes com el Síndic de Greuges, l'Institut Cartogràfic, la Sindicatura de Comptes, el Centre d'Estudis d'Opinió, el Meteocat... tot fora que ja ho faran des de Madrid. Aquesta és la nova visió de l'Estat de les autonomies, fruit de quaranta anys de transició democràtica.
Aquesta és la resposta atractiva en contra de la voluntat d'uns quants eixelebrats d'independitzar-nos. I llavors els meus amics del PSC somien amb el federalisme. Jo ho signo ara mateix! però... de l'altra part qui ho fa?
Continuo dient que no sé què passarà, però si no som capaços d'independitzar-nos amb aquest PP espanyol, difícilment ho aconseguirem mai. Si Espanya ens estima així, que no ens retingui.