diumenge, 18 d’agost del 2013

Comiat a les vacances d'estiu

Demà Sant tornem-hi, o això dèiem quan s'acabaven les vacances. Han estat unes setmanes de desconnexió, necessària per poder començar una nova etapa amb les idees clares i amb ganes de fer bona feina. Les persones que tenim la sort de tenir feina, som responsables d'aprofitar tot el temps, ser eficients i ajudar les persones que es troben a l'atur. 
En uns moments amb pocs recursos econòmics es fa necessari esprémer el cervell per trobar la manera d'arribar a tot arreu, és el moment de tirar dels recursos humans, amb hores de dedicació i resultats. Aquest ha de ser el full de ruta dels propers mesos.
Com a bon treballador, s'ha acabat el mal de cap que, no sé ben bé per què, se'm presenta només en temps de vacances, i que enguany ha durat més del compte. Queden lluny els dies al País Basc, de molt bon record, i esperant que a finals de mes arribi el fill de la seva immersió lingüística.
Per aquells que encara tenen vacances, que les gaudeixin i que tinguin molt clar que, encara que no ho sembli, arriba el dia que s'acaben, i s'ha de tornar a la feina.