divendres, 2 d’agost del 2013

Berlusconi n'hauria d'aprendre de Rajoy

Arran de les declaracions de Berlusconi, m'aturo a comentar la barra que es necessita per ser polític avui dia. Cada vegada queda més demostrat que més que intel·ligència el que cal és cara dura, no tenir escrúpols i trepitjar qui se't posi al davant.
No sé si vàreu tenir ocasió de veure la portada de l'ARA d'ahir dijous. Els diputats del PP aplaudint fervorosament el seu president. La imatge, que vam comentar a casa, fa fàstic. Mirant-los t'adones de com està podrit el món de la política al nostre país. El diputat d'ICV va rebre insults perquè es va atrevir a parlar clar, i això a la gent del PP no els agrada.
Berlusconi es queixa del poder judicial italià. Com són les coses! a Itàlia Berlusconi els vol tapar la boca i a Espanya Rajoy s'ho munta perquè el president del Tribunal Constitucional sigui militant (ara en excedència) del Partit Popular. Berlusconi n'hauria d'aprendre de Rajoy. Tants any governant i manipulant-ho tot, i no va aconseguir el que ha fet el PP, fins i tot estant a l'oposició (en temps del PSOE, sí).