dijous, 16 de maig del 2013

Nexus Piano Duo o Orfeó de Sabadell, aquesta és la qüestió

Avui he rebut la invitació per assistir a dos concerts a la mateixa hora i dia a Arenys de Mar. Sense voler-ho ni provocar-ho, hi ha qui m'ha posat davant d'un dilema que preferiria no haver de resoldre. És cert que Arenys de Mar acull una gran varietat d'actes culturals al llarg de l'any, però tampoc en són tants com perquè coincideixin dos del mateix estil.
No he entrat a analitzar qui són els organitzadors d'ambdós concerts, ja que la invitació m'ha arribat des dels propis concertistes, però en tot cas seria bo que recuperéssim l'exercici de la coordinació i d'aquesta manera poguéssim evitar contraprogramacions com la del vespre del dia 25 de maig.
Dit això, i aclarint que les invitacions les haurà rebut bona part de la població, voldria engrescar les entitats a no defallir i continuar organitzant actes culturals que, com a mínim, tenen una significació i un valor mil vegades millor que els actes que pugui organitzar la brillant i "pija" delegada del govern espanyol a Catalunya.
Ara resultarà que després de ser insultats i considerats nazis, són els espanyols els que premien les forces armades que varen lluitar junt amb el nazi Hitler. És ben bé que la vida és molt més complexa i sorprenent del que molts la consideren. Cada vegada em fa més fàstic formar part d'un Estat amb una direcció tan miserable, embustera i deslleial. Diu Bono que "la llei està per sobre dels sentiments i la història". Suposo que ens ho explicarà amb exemples històrics palpables. La ignorància és l'element més present en la majoria dels polítics espanyols. Quants anys fa que no en tenim d'aquells de qui en guardes bona memòria! També conservadors, eh!
Ah! Per cert... en aquests moments el perillós salafista, casualment vinculat a CDC, i encara més casual, proper al moviment sobiranista, està volant cap al Marroc, expulsat pel gover espanyol. Tenim un govern que té les idees molt clares i pren les decisions de manera àgil i contundent, oi senyor Rajoy?