dissabte, 15 de setembre del 2012

El PP ens té por

Els caçadors saben molt bé que les bèsties ferides són més perilloses. La resposta multitudinària a la manifestació de dimarts passat ha estat una ferida a les entranyes del govern del PP. La primera reacció va ser callar perquè no s'ho acabaven de creure. Després han començat a fer-nos agafar por, com si haguéssim fet alguna cosa malament. La següent reacció ha estat l'amenaça. Què vindrà ara?
La visita de Mas a la Moncloa pot respondre moltes de les preguntes que tots ens hem anat fent, o simplement deixar molts dubtes. Si el nostre president es manté ferm tot dependrà de la reacció de Rajoy, que no ho té fàcil. Si cedeix en alguna cosa, tindrà molts problemes interns, d'altres comunitats autònomes. Si es manté ferm i no cedeix en res, no sap què pot passar, ja que estic convençut que aquesta vegada es creu que som capaços de tirar endavant en les nostres pretensions secessionistes.
La por guarda la vinya, i per tant hem d'aprofitar aquesta feblesa de l'adversari per coordinar-nos bé i anar tot junts a l'obtenció dels nostres objectius. Fins ara se'ns han rifat. Després de cada protesta la seva reacció era estrènyar-nos més el cinturó i nosaltres callàvem. Ara els hem de demostrar que ja n'estem tips i que per això dimarts vàrem sortir al carrer. Els que no ho varen fer perquè no hi creuen, han de veure que només amb aquesta estratègia aconseguirem millores generals, que també hi guanyaran. Els hem de convèncer de venir amb la resta per fer pinya. Que no anem contra ningú, sinó a favor nostre. Una vegada més demano unitat i menys ego, menys ànsies de protagonisme.