dimecres, 7 de setembre del 2011

Qui és més trompa?

La realitat supera la ficció i d'evidències en trobem cada dia. Avui llegíem la notícia de la multa de 800 euros amb què l'Ajuntament de Tarragona ha sancionat una família perquè el seu fill, de set anys, toca la trompa i molesta els veïns.
D'entrada haig de dir que és una desgràcia per a la família sancionada haver d'aguantar uns veïns tan sensibles. El meu veí, que toca la tuba, no sé com s'ho feria amb uns veïns com aquests. No sé per què, però estic segur que el televisor sintonitzant Telecinco, amb tota aquella colla de discussions i estupideses, no els molesta, però la trompa... 
És cert que caldria escoltar les dues parts per poder jutjar, però si és cert que l'estudiant de trompa del Conservatori Municipal de Tarragona, com diuen els seus pares, no la toca mai en hores de dormir, i amb prou feines hi dedica uns quinze minuts seguits, les queixes dels veïns són insultants i el que queda pitjor amb tot això és l'Ajuntament de Tarragona.
He vist les declaracions del regidor corresponent, i encara tenia la barra d'amenaçar en augmentar la multa fins als 1.500 euros. Creieu-me que he patit aquell sentiment de vergonya aliena i, sigui del partit polític que sigui, crec que l'alcalde l'hauria d'alliberar de les seves responsabilitats polítiques i donar pas a un altre de més capacitat.
Senyors, la nostra societat està en crisi, però no només econòmica, sinó d'intel·ligència. Potser que ens ho fem mirar!