diumenge, 18 de setembre del 2011

Pendents del temps

Per segona vegada en poques setmanes i després d'un parell de mesos sense veure ploure, ens hem preparat per rebre unes pluges anunciades a tort i dret. Per segona vegada en poques setmanes ens hem quedat amb un pam de nas, perquè amb prou feines hem obtingut quatre gotes mal comptades.
Ja sé que ha plogut en algunes localitats, però ens havien indicat perfectament que les pluges afectarien la part central de la costa, preferentment al Maresme. No sé si a la resta de la comarca hi ha plogut, però pel que fa a Arenys... res de res.
Estem molt pendents de la informació meteorològica, potser perquè la pluja és escassa i voldríem que no ens faltés mai. Els meteoròlegs ho saben i potser les ganes de què plogui els fan prometre allò que no acaba passant. Veurem si el fred que ens han anunciat per a demà la matí es compleix i no patim aquesta xafogor dels darrers dies.
I dissabte vinent? Dissabte tenim intenció d'anar a fer una passejada pel Montseny. Fa molt temps que no hi anem i ens ve de gust. Estarem, doncs, pendents novament de la informació del temps, per veure si es presenta un dissabte assolellat o bé hem de patir per la pluja. També seria bo que finalment, el dia que no ens convé a la família que plogui, arribessin les pluges. Després de tot t'adones que estem de sort que les incidències meteorològiques no les decidim nosaltres, perquè no ens posaríem mai d'acord. Demà que faci el dia que vulgui. Si fa fred ens abrigarem i si plou agafarem el paraigües.