dijous, 12 de novembre del 2009

El Banc del Temps d’Arenys de Mar (2)

Aquesta tarda, al Xifré, s'ha reunit el futur equip de gestió del Banc del Temps d'Arenys de Mar. Han estat 13 persones que han manifestat el seu interès per formar part d'aquest equip que s'encarregarà de posar en marxa i fer realitat el Banc del Temps a la nostra vila.
A partir d'ara hi haurà les sessions de formació i el nomenament de les persones que constituiran la Secretaria del banc, i a partir de la propera setmana ja s'informarà sobre el seu funcionament i s'apuntarà les persones que vulguin ser usuàries del banc del temps; caldrà que decideixin què poden oferir a canvi d'allò que buscaran al banc del temps.
Del Banc del Temps se n'ha parlat des de fa uns quants anys, però encara hi ha persones que desconeixen en què consisteix i què es pot obtenir i com. El banc del temps es basa en això, en temps, que esdevé la moneda d'intercanvi. Jo ofereixo allò que sé fer i m'agrada fer i a canvi obtinc allò que no en tinc ni idea ni m'agrada fer.
La reunió d'avui ha set molt profitosa i s'ha aconseguit tancar tots els punts de l'ordre del dia; tenim candidats a la Secretaria, dates per a la formació i fins i tot el logo. És ben cert que quan hi ha interès per part de tots els reunits, s'avança molt i es rendibilitza el temps. Es pot dir que avui ha nascut el Banc del Temps d'Arenys de Mar.