diumenge, 8 de novembre del 2009

Dues aficions de la família

Més de 300 nois i noies configuren els equips del Futbol Club Arenys. Uns nois i noies que complementen la seva formació amb la pràctica esportiva, i uns joves i no tan joves que s'encarreguen de la seva formació, ensenyant la tècnica del futbol, però també el treball d'equip, la convivència i l'amistat entre tots els integrants.
Avui s'ha fet la presentació formal dels equips d'aquesta temporada i hem pogut observar com totes les edats hi són representades, des dels nens de 4 i 5 anys, fins als veterans que, malgrat l'edat, no han perdut l'afició al futbol.
Els pares que hi confiem els nostres fills, a vegades no som prou conscients de la responsabilitat que deleguem als entrenadors i directius del club, ni del treball que tenen per aconseguir, no tant els èxits esportius com la seva formació personal en l'àmbit del lleure.
A la tarda hem realitzat la nostra cita anual a l'Expominer, i hem pogut contemplar la gran varietat de minerals que s'hi exposen, alguns d'ells de gran bellesa. Podríem discutir la idoneïtat o no d'aquest certamen, i de fet ja va sortir en una reunió del Consell Municipal del Museu, però en tot cas s'ha de demanar que es reguli i s'eviti l'especulació destructiva, i no limitar-se simplement a privar-nos d'observar meravelles de la natura.