divendres, 2 d’octubre del 2009

Hem parlat del jovent

Avui a la tertúlia hem parlat del jovent i ho hem fet a partir del guió que ens ha presentat en Toni Curto, director de l'Institut Tres Turons d'Arenys de Mar. El tema és apassionant perquè ens afecta de ple en tant i en quant afecte la nostra societat, les nostres relacions, el nostre present i el futur.
El plantejament ha partit del jovent a l'escola i per això els temes més presents han estat les relacions familiars, el tracte amb els professors, les relacions entre els alumnes, també segons la seva procedència.
La veritat és que estàvem tots sorpresos tal com ens ho estava presentant, potser perquè tots els que érem a la tertúlia formàvem part d'aquell 15% que ens salvàvem de passar-ho malament.
Tinc ganes de resumir unes quantes frases que en Toni Curto ens ha deixat anar; experiències, actituds, respostes... però ara és tard i demà no serà un dia fàcil.
(Avui també m'hauria agradat parlar d'en Carretero, que l'he sentit a parlar en una tertúlia radiofònica. De fet cada vegada tinc més clar que no té la talla per, no ja presidir un govern, sinó ni tan sols dirigir cap proposta política. Ho deixo per un altre dia).