diumenge, 25 d’octubre del 2009

Aquesta setmana

Comencem una setmana que pot ser clau per al futur o convertir-se en una setmana qualsevol, en funció de la capacitat que tinguem o potser les ganes, d'afrontar la realitat amb nom i cognoms. Allò tan difícil de fer i que ens estalviaria temps i disgustos.
També serà la setmana que coneixerem la lletra menuda del nou FEIL, per acabar de determinar els projectes a incloure. Uns projectes que es podran dur a terme gràcies a una ajuda que sempre és benvinguda, però que si la distribució del finançament públic entre els diferents nivells d'administració fos l'adequat, potser no caldria aquestes operacions, que tenen molta visibilitat política, però no massa sentit pràctic.
I serem testimonis de l'evidència del començament d'un nou cicle, de cara a les properes eleccions municipals a la nostra vila, amb la renúncia al càrrec de regidor, d'un quart cap de llista en aquest mandat. Una cinquena ja ho anunciat per al final de mandat i el sisè, l'actual alcalde, es pot convertir en l'únic que repeteix com alcaldable.