dimecres, 28 de gener del 2009

Renúncia de l'acta de regidor

El Ple Municipal d’aquest vespre ha aprovat per unanimitat la renúncia presentada pel fins ara regidor Miquel Rubirola, que va ser alcalde d’Arenys durant dos mandats. Es tracta, doncs, del comiat d’una persona que ha tingut un pes important a la vida política de la nostra població. Ser alcalde comporta una gran dedicació i l’assumpció de responsabilitats, que no sempre són fàcils d’exercir ni de fer entendre.
Al marge de partidismes i de l’opinió que cadascú pugui tenir de la seva feina al capdavant de l’alcaldia d’Arenys, i dels dos anys que ha exercit de líder del principal grup de l’oposició, s’ha de reconèixer i valorar el temps que hi ha dedicat, per servir la població que el va escollir.
Les discrepàncies polítiques no poden ser mai personals, sinó que s’han de cenyir a la gestió política i en relació a les tasques i decisions que es prenen, la qual cosa no sempre és fàcil d’entendre i porta a situacions que no són agradables.
Sense arribar a l’extrem d’actuar amb hipocresia, hem de ser capaços de deslligar una cosa de l’altra, i defensar els principis que guien els nostres objectius, sense necessitat de caure en l’insult, menyspreu o grolleria.
Sense voler marcar diferències, l’adéu de Miquel Rubirola no passa desapercebut a la nostra població, i és de justícia deixar-ne constància.