dimarts, 29 d’abril del 2008

Gairebé com un cara o creu

Està jugant el Barça, i perdent. És això o res i per tant s'hi juga molt. Tinc, però, els meus dubtes sobre qui s'hi juga i què. No es tracta d'un equip format per uns jugadors que estan a l'expectativa de què passa, si continuaran o no l'any vinent. La impressió que tinc és que tot està dat i beneït, i passi el que passi, no s'alterarà encara que es podria maquillar d'una o altra manera.
Llegia la premsa escrita i em sorprenia algun titular. Recordo el de La Vanguardia: "La noche del juicio final"; justament ara que ja no se'n parla, a diferència de quan érem petits que tot sovint et parlaven del moment que et presentaries davant el Déu que et demanaria comptes.
En Futbol, però, tot és possible i et canses de sentir tòpics, i també frases que es repeteixen any rere any. Parlant de futbol, després del parèntesi forçat, els jugadors han continuat jugant, però el Barça ha estat incapaç de fer cap gol i per tant ha quedat eliminat de la Champions, l'última oportunitat per poder disputar i guanyar una copa. Ara començaran totes les especulacions sobre traspassos, contractes i reforços, per prometre una gran temporada 2008-09, però l'encant del president, si li sumem les seves desafortunades paraules i intervencions, ha anat desapareixent i les crítiques li cauran a sobre. Sortosament el seguidors i amants del futbol tenen poca memòria, i un bon partit els fa oblidar totes les enrabiades d'una temporada. No sé si això és bo o no, però com a mínim no acumulen bilis ni odis com fan altres en altres menesters. Al cap i la fi es tracta d'un esport, i en definitiva qui dia passa anys empeny.

1 comentari:

Aurora ha dit...

I quin descans..... Ens hem estalviat d’anar a Moscou a patir pel resultat que preveiem dolent, pels diners que ens costava, per la previsible mala organització del desplaçament ja que no hi havia res organitzat i sobretot per que creiem que servirà per fer foc nou. Mai un resultat dolent ens havia deixat tan tranquils.