dimarts, 5 de setembre del 2006

Nova temporada de Ràdio Arenys

Aquesta setmana ha començat la nova programació de la temporada de tardor-hivern de Ràdio Arenys (FM 91,2). L’emissora municipal degana de Catalunya, que també es pot escoltar per Internet.
Un any més, el programa Nocturn, que tinc el goig i honor de dirigir, s’emetrà cada dijous, de 10 a 11 de la nit, i enguany també es podrà sentir, en diferit, els diumenges, a la mateixa hora.
El Nocturn 2006-07 recupera la música, bàsicament clàssica, que s’intercalarà en el debat de cada setmana, a càrrec de diferents tertulians convidats.
Enguany parlarem de Sanitat, Cultura, Noves Teconologies, Esports, Educació, Economia... i ho farem amb diferents especialistes, tècnics i polítics, vinculats a Arenys de Mar directament o de manera indirecta, per aprofundir en les diferents qüestions que ocupen i a vegades preocupen a tota la ciutadania.
El mes de setembre el dedicarem a parlar de Sanitat i Salut, i comptarem amb la participació del regidor de Sanitat de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el senyor Antoni Burcet; el director del Centre d’Atenció Primària (CAP), el senyor Ricard Peiró; el subdirector del Servei Català de la Salut, el senyor Enric Agustí; i doctors i especialistes com ara el doctor Albert de Luís, cap de Servei de l’Hospital Municipal de Badalona, o el doctor Miquel Maresma, la doctora M. José Grau...
Aquest dijous 7 de setembre, tindrem amb nosaltres el senyor Antoni Burcet (regidor de Sanitat), el senyor Ricard Peiró (director del CAP), i la senyora Teresa Verdura, professora de l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. El tema central serà, el paper del CAP i l’Ajuntament, en matèria sanitària, i la seva coordinació.
Us animo a sintonitzar l’emissora municipal, i en concret el programa Nocturn que aquest dijous dia 7 de setembre, inaugura la temporada.