dijous, 21 de setembre del 2006

Desestimat el recurs dels napaires

Avui hem conegut el resultat dels recursos que la defensa dels napaires Marc Puig i Albert Comas va interposar sobre la sentència que els condemnava a pagar una multa de 480 euros cadascun d’ells.
La Plataforma de suport als detinguts i lesionats de la nit de naps de 2006 s’ha posat en contacte amb el Síndic de Greuges, per exposar-li els fets. Per altra banda, en el comunicat que han fet públic avui, es manté el to de denúncia contra l’actuació de les forces dels Mossos d’Esquadra i de les autoritats municipals.
Abans de les vacances d’estiu, representants de la Plataforma i del govern municipal, varen acordar amb el mediador, Ramon Verdaguer, continuar amb els contactes per trobar una solució a la crisi en les relacions entre el col·lectiu de joves napaires i el govern local.
Seria bo poder trobar una solució que, si bé no pot fer oblidar els fets de la nit de naps, serveixi com a mínim per fer tornar la confiança mútua i facilitar que les festes tradicionals de la localitat, on majoritàriament hi participen els joves, es puguin continuar celebrant pel bé de tots els arenyencs.