dimarts, 22 d’agost del 2006

Skype als vespres digitals

S’han reprès els “vespres digitals” a la Biblioplatja d’Arenys de Mar. Avui la Isabel Artero ens ha parlat del programa Skype, per comunicar-se amb veu des de l’ordinador. Ens ha recalcat que no ens volia vendre la marca, ja que n’hi ha d’altres, però que aquest era el programa que coneixia, pels consells d’en Rafa.
En Rafa i l’Oriol Ferran, que ho enregistra en vídeo i després ho penja a la xarxa, també hi han ficat cullerada. No us ho explicaré perquè m’imagino que tots sabeu de què parlo i si no és així, ho trobareu molt millor a Internet.
Des de la Biblioplatja, amb un ordinador connectat amb el sistema sense fils, ens hem posat en contacte amb la Georgina, a la República Dominicana, que ens ha explicat el projecte pel qual treballa, a les ordres de Nacions Unides. Ho ha fet de tal manera que et venia ganes d’agafar el primer avió i anar-hi. La Georgina, molt activa també a Arenys, es manté en contacte via internet, per conèixer tot el què passa a la vila.
Érem pocs, però ha estat una vetllada agradable, on hi he arribat uns minuts tard i encara no havien començat (m’han volgut vendre que m’esperaven!). De fet, ha estat el primer acte on he participat, després d’un petit parèntesi de vacances fora d’Arenys. Avui hi havia Ple Municipal Extraordinari per aprovar la modificació del Plec de condicions del contracte per a l’externalització del servei municipal d’Escola Bressol. No hi he assistit, però segons m’han comentat, s’ha aprovat, amb força gent de vacances.