dimecres, 23 d’agost del 2006

El Govern espanyol abandona persones al carrer

Se’m fa difícil entendre el que està fent el govern espanyol amb les onades d’immigrants. No diré mai que l’arribada continuada d’immigrants a les costes espanyoles tingui una fàcil solució, però denuncio la manera d’actuar del govern, abandonant als nouvinguts pels carrers de Barcelona.
No em poso a discutir si es va avisar o no a la Generalitat o a la Delegació del Govern a Barcelona, tan sols des d’un punt de vista humanista i moral, aquesta manera de procedir es mereix la repulsa més enèrgica i la condemna a les autoritats que ho han permès.
No pot ser que estiguem jugant amb la vida de les persones, siguin o no autòctones. Posar en perill la seva vida, condemnant-los a la indigència, és roí i els seus responsables es mereixerien viure la mateixa situació, perquè s’adonessin del què estan fent.
Hi ha molta gent que està treballant per suavitzar la situació en què es troben els immigrants a casa nostra, sense aconseguir dignificar la seva vida pels molts problemes que existeixen. No és de llei que paral·lelament a aquest treball, el govern espanyol actuï de manera cruel, abandonant a la dissort unes persones que surten del seu país, per la misèria en què es troben, sense que el món occidental faci prou per solucionar-ho.
El govern de Madrid es té per progressista i d’esquerres, però no n’hi ha prou amb paraules sinó que cal demostrar-ho en fets. Mentre succeeixin episodis com els actuals, no ens faran creure que estan en el bon camí.
La nostra societat ha de reaccionar. No és comprensible que una civilització com la nostra, que es preocupa tant pels animals abandonats al carrer, no es mobilitzi i critiqui el govern espanyol per abandonar-hi éssers humans.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El govern de Madrid abans que "progressista i d'esquerres" és espanyol. Per això ens envien problemes en comptes de solucions.

Si ens avisen o no dona igual, total no podem dir que no....