diumenge, 7 de maig del 2006

CAMPIONS!

L’equip Benjamí A del Club de Futbol Arenys de Mar s’ha proclamat campió de primera divisió d’aquesta temporada 2005-06.

Aquest dissabte va guanyar el seu 24è partit, dels 27 jugats i ha assolit una diferència de punts respecte al segon classificat que, a tres jornades per acabar la lliga, s’ha proclamat matemàticament campió de la seva categoria. Han estat 24 victòries, una derrota per la mínima i dos empats.
Per primera vegada a la història del Club de Futbol Arenys de Mar, la temporada vinent el Benjamí A jugarà a Preferent. La majoria dels jugadors no ho podran experimentar perquè passen a la categoria d’alevins, però és un orgull haver-ho fet possible per al Club a qui li deuen l’aprenentatge i suport.
Un agraïment als seus entrenadors, en Jordi Perosanz i en Carles Torrent; també al secretari de l’entitat, en Julián Perosanz, que en tot moment ha fet costat a l’equip; al president de l’entitat en Josep M. Grau; al coordinador i a tota la junta de l’equip, i especialment als joves jugadors a qui cal felicitar per la bona campanya que han realitzat i també per una cosa encara més important: per la bona relació i amistat que han conreat durant tota la temporada. Són amics i això és el valor més preuat.