dijous, 2 de novembre del 2017

El govern legítim de Catalunya a presó

L'Estat espanyol ha empresonat una bona part del govern català perquè ens vol esclafar, i això ho fa amb el suport del seu partit polític corrupte, del PSOE i C's. També del PSC, sí. Tinc amics socialistes que no estan d'acord amb aquesta manera d'actuar, però la seva direcció, amb Àngel Ros i Miquel Iceta al capdavant, no ho veuen de la mateixa manera i només els donen l'opció de dimitir. Aquesta és la situació actual, vergonyosa a la meva manera d'entendre la política.
Estic trist per la situació en què ens trobem i pel fet que des de l'Estat espanyol i els partits polítics abans esmentats no hi ha voluntat de resoldre el problema d'encaix entre Catalunya i Espanya, sinó simplement el que volen és que ens rendim i continuem sent discriminats, xuclant els nostres diners i negant la nostra llengua i cultura.
Estic trist per la ceguesa i la voluntat de venjança del president Rajoy, un dèspota i sense cap sentit democràtic de la vida política i social de l'Estat. Espanya ha retornat a l'època obscura del franquisme on els drets humans varen ser suprimits, sota una dictadura sense manies a l'hora de jutjar i castigar amb la pena de mort. Fins a aquest extrem no s'hi arribarà perquè Europa no ho permetria. La seva tasca serà més subtil, per sota mà, intentant enganyar els estats europeus que li donen suport. 
Desitjo que Europa s'adoni de com és i com actua el govern del PP i deixi de donar-li suport i l'exigeixi respectar els drets humans i el dret a decidir, en referèndum pactat, el futur del nostre poble.
Visca Catalunya!