divendres, 25 de febrer del 2011

Estanis Fors, alcaldable per CIU

Avui hem conegut el darrer cap de llista a les eleccions municipals a Arenys de Mar, i junt amb ell algunes de les persones que l'acompanyaran. La notícia era esperada perquè es tracta de la llista més votada en els darrers mandats, i per tant una de les persones amb possibilitats d'esdevenir alcalde de la vila. Avui hem sabut que Estanis Fors serà l'alcaldable per CIU el proper 22 de maig. Els militants de Convergència i Unió han decidit que fos l'Estanis i no l'Agustí Massuet qui encapçalés la llista, per un ajustat marge de 3 vots sobre un total de 66 participants.
Els contrincants de l'Estanis hauran d'anar molt ben preparats, doncs és una persona que no ha parat fins aconseguir arribar a les portes de poder ser escollit alcalde de la seva vila. Li ve de lluny, i n'estava ben convençut. Hem estat de costat en els plens, i no és una persona que estigui callada. Sempre ha de fer comentaris, la majoria graciosos, de satisfacció per ser regidor i fent el compte enrere des del començament del mandat.
Em permetrà, però l'amic Estanis que continuï pensant que el millor alcalde per Arenys, ara per ara és en Ramon Vinyes, i seria una sort per a la vila que continués en el càrrec, i en tot cas ajornar quatre anys més el seu nomenament. Això, però serà decisió dels vilatans i vilatanes que tindran un bon ventall d'opcions, i espero i desitjo de bons equips per fer front al repte de dirigir el futur del municipi. Ho sabrem d'aquí a tres mesos.