divendres, 30 de juliol del 2010

Un ple llarg i vacances

Esperàvem el Ple d’aquest mes per experimentar l’inici de les vacances, però se’ns ha mostrat rebel i després de diferents circumstàncies el Ple ha arribat aquest matí a les 10h i la seva durada ha estat rècord. Una vegada aixecada la sessió tothom s’ha començat a desitjar bones vacances, i és que avui hi havia qui sortia ja d’Arenys per descansar uns dies.
Tot i que faré com cada estiu, des de que vaig entrar a l’Ajuntament, és a dir, anar cada dia a l’Ajuntament per resoldre tots els temes que es presentin i posar el dia el que hagi quedat enrederit, el ritme de treball no serà el mateix ni tampoc el nombre d’hores. Vull dedicar estones a casa que durant l’hivern no és possible.
Les vacances no impliquen necessàriament sortir de viatge, encara que és el que més m’agrada, ni tampoc deixar de fer res, sinó fer tot allò que durant l’any es fa difícil de fer. Organitzar el despatx, les col•leccions, llegir... i també sortir a caminar, una obligació que m’haig d’imposar per no estar massa hores assegut.
També és temps de fer anàlisi del què ha passat, de com s’ha actuat i de com s’ha d’encarar el nou curs. La possibilitat de trencar amb la rutina t’omple i t’estimula. L’experiència viscuda et serveix de referent a l’hora de planificar el futur, i sobretot la teva actitud.
El primer dia no puc pretendre arribar molt a fons en l’anàlisi, però ja està bé que no ho deixi per a més endavant. Avui el Ple ens ha esgotat, però tenim l’incentiu de les vacances. La vida continua, però diferent. Gaudim-ne!