dijous, 1 de novembre del 2007

Catalunya endavant a la Copa Amèrica

Ja em dispensareu, però no sé ben bé què hi fa l'equip nacional de Catalunya d'hoquei patins disputant la Copa Amèrica. No sé si s'hi ha anat perquè allà ens hi deixen jugar, o bé perquè estem intentant integrar-nos en el continent americà. El cas és que el nom de la nostra selecció i per tant de la nostra nació, va sonant per aquells indrets, i probablement només per aquells indrets.
L'altre dia sortia la notícia del reconeixement de la selecció catalana de bowling, que podrà competir en tornejos oficials. Algú ja comentava el fet de la discreció en què s'havia portat el tema, i evidentment ho comparava amb els fets de Fresno i la selecció d'hoquei patins. Algú més ha tret l'exemple per comparar-ho amb una altra realitat exitosa, que prefereixo parlar-ne d'aquí a uns quinze dies i no abans.
Probablement serà que de tot se n'aprèn i també el govern català que s'estrenava a l'anterior legislatura, i necessitava reciclar-se i assumir un paper que no havia tingut temps d'experimentar. Ara aconseguir el reconeixement oficial resultarà més difícil, i com en el cas del bowling, caldrà anar treballant seriosament i silent, esports menys coneguts i de repercussió mediàtica menys rellevant. Quant a l'hoquei sobre patins, potser caldrà anar participant en les copes dels altres continents, si és que en el nostre no se'ns permet. Si l'equip nacional ho continua fent tan bé com fins ara, podran col·locar a la vitrina de les copes, la d'Amèrica, i qui no s'acontenta és perquè no vol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

és subrrealista que la selecció catalana jugui la copa america. és fins i tot vergonyós. no hi pinta res, RES


visca catalunya, però a catalunya-
i si catalunya no és un estat més no té sentit que tingui selecció pròpia. ara mateix la nostra selecció és l'espanyola, que és l'única que pot participar en competicions oficials.

catalunya que es conformi amb l'amistós del nadal, de moment