dissabte, 29 de setembre del 2007

Amb les associacions de veïns

Avui m'he mogut amb associacions de veïns, a Mataró i Arenys. A la inauguració del nou local d'una de les associacions de veïns més joves de Mataró, a la via Europa, i amb la gent de l'AVANA, en el seu tradicional sopar "compartit", amb qui estic compartint, a més del menjar, una col.lecció de cançons "anys seixanta", barrejades amb altres una mica més actuals (això penso perquè no les tinc presents).
La música un xic alta de volum que posa difícil la conversa. Suposo que és la falta de costum.
Els organitzadors es lamentaven de la coincidència del sopar amb la retransmissió televisiva del Barça, però com en tot cal buscar la part positiva i en aquest cas s'ha de dir que la gent s'ho està passant bé.
Un detall a destacar: els organitzadors han previst els contenidors de la brossa perquè es pugui reciclar, una pràctica poc freqüent a la nostra vila, però que ens hi hem de començar a entrenar perquè l'any vinent es posarà en pràctica a nivell de vila.
Agraeixo la feina de l'AVANA, i els avanço que compto amb ells, com entitat, per posar en marxa el Pla Participatiu d'Arenys de Mar, junt amb l'Associació de Veïns Arenys Nou i tot el teixit associatiu de la vila.