dimarts, 24 de gener del 2017

Sense arguments només hi cap fer el ridícul

He pensat durant una estona abans de començar a escriure aquest post si seria capaç de fer-ho sense exagerar la meva posició personal, que evidentment és contrària a totes les actuacions del govern espanyol i del PP per intentar boicotejar la conferència del nostre president a Brussel·les.
Riuria si no fos que resulta patètica la carta enviada pel representant del Partit Popular al Parlament Europeu, demanant als membres del Partit Popular Europeu, en condició d'amic, que no assistissin a la conferència del president català.
Voldria per un moment posar-me en la pell d'un unionista contrari al referèndum per comprovar quines són les sensacions en conèixer com ha actuat el partit polític que governa Espanya. De fet, però tots hem pogut escoltar les declaracions del senyor Albiol, i som conscients que la tàctica de ridiculitzar l'enemic és la més practicada per qui no té arguments sòlids per defensar la seva posició.
Temps era temps quan els partits polítics de manera sigil·losa posaven pals a les rodes perquè els adversaris no poguessin aconseguir els seus objectius. Utilitzaven trampes amagades que resultaven difícils d'observar. Ara això ja no cal. Es pot fer de la manera més barroera i a la llum del dia. No passa res. Ningú castiga els corruptes, els que operen de manera ridícula o fins i tot il·legal. Simplement es tracta de tenir els jutges al costat i utilitzar un Tribunal Constitucional que ja fa anys que està desacreditat.