dimecres, 8 d’abril del 2015

Fernández Díaz, el ministre en blanc i negre

El senyor Jorge Fernández Díaz deu ser una bona persona, però com a ministre és un inútil i un irresponsable. Avui l'ha tornat a embolicar amb unes declaracions que no són ni intel·ligents ni honestes. Com alguns comentaristes diuen, la consigna del PP de donar totes les culpes al sobiranisme és evident en qualsevol declaració de ministres i responsables del partit, però n'hi ha de més intel·ligents. Les del ministre de l'Interior són com les d'avui.
És indignant que els ministres populars no actuïn com a ministres, sinó com a militants del PP. És una vergonya tenir un govern que només defensa el seu partit polític. No només el poder judicial és la veu del seu amo, el poder executiu, sinó que aquest no actua com a tal, sinó com a portaveu del PP.
Potser se m'ha escapat, però no he sabut trobar cap agraïment del ministre al cos dels Mossos d'Esquadra. Podria ser que la culpa sigui dels mitjans de comunicació, que hagin ocultat els elogis i només comentin la crítica al sobiranisme. En tot cas el senyor ministre té molt poca mà esquerra, però el fet és que no l'ha hagut d'assajar ja que les majories absolutes ho amaguen tot.