dimarts, 14 d’abril del 2015

Hi ha qui es prepara engrescant i el PP insultant

Tocaria parlar del ministre paranoic, però m'hi resistia perquè em molesta donar-li tant protagonisme en el meu bloc, encara que sigui per criticar la seva reincident actitud de menyspreu cap a nosaltres, només per despitar i que no ens fixem en la corrupció del PP i la incapacitat del president del govern espanyol d'evitar el descrèdit de la seva formació política. Sens dubte que Jorge Fernández Díaz s'hauria d'avergonyir de les seves paraules i manipulació de la realitat catalana.
Avui l'ABC presentava a primera pàgina una fotografia de la visita d'una cinquantena d'imams al Parlament de Catalunya l'any 2012. Només faltava trucar la fotografia i col·locar-los una estelada a cadascun d'ells. No us recorda les declaracions d'Acebes i Aznar en vigília de les eleccions generals de 2004? Llavors tot era ETA, ara tot és culpa del moviment sobiranista. Sempre és culpa dels altres. Impotència?
A Arenys es van coneixent els noms dels integrants a les diferents llistes electorals. Tenim 170 candidats per a 17 llocs, deu candidats per a cada regidor o regidora en joc. Màxima emoció entre els candidats a electes, però n'hi haurà tanta entre els electors?
Aquests propers dies, des del Grup de Debat i Tertúlia formularem unes preguntes a les diferents formacions perquè ens ajudin a conèixer què podem esperar de cadascuna d'elles si aconsegueixen alguna parcel·la de poder. Confiem que seran prou generosos i, sobretot, que tindran propostes prou engrescadores i realistes per animar-nos a votar el dia 24 de maig.