divendres, 1 de novembre del 2013

Les víctimes del terrorisme, una joguina del PP

El Partit Popular s'ha aprofitat de les víctimes d'ETA durant molts anys i ara se li ha vist el llautó. El populisme del PP ha arribat a límits insospitats, jugant amb els familiars de les víctimes per guanyar vots, fent-les anar allà on volien, com titelles, aprofitant la seva superioritat política arreu i l'actitud dubitativa del PSOE.
Ara, quan el Tribunal d'Estrasburg els ha destrossat la doctrina Parot, i han hagut de creure i deixar anar els presos d'ETA, les víctimes del terrorisme s'han considerat traïdes pel seu aliat, i no ho entenen. Perquè el PP sempre els ha donat suport, i ara? 
Cospedal, per defensar-se, els ha insultat. El PP tampoc no ho pot entendre ni acceptar, i no sap fer res més que insultar, perquè qui pensa diferent no es mereix res més que l'insult, o el menyspreu. Espanya insulta, ho fan els bisbes espanyols a través de la seva emissora de televisió, ho fa la premsa, ho fa... els catalans hem aconseguit ser l'objectiu de tota la crítica, menyspreu i insults dels nostres veïns.
Vull afegir que, malgrat no tinguin raó, entenc perfectament el sentiment de les víctimes del terrorisme. De fet els diferents governs espanyols els varen enredar i fer creure que les decisions que prenien polítics i juristes, eren encertades i justes, i quan el Tribunal Europeu dels Drets Humans els ha posat el punt sobre la i, no han entès res, s'han sentit traïts, i s'han manifestat en contra, cridant contra el PP i és aquí quan ha entrat Cospedal.