dimarts, 15 de gener del 2008

Les obres que amoïnen

Les obres són necessàries, però mentre duren es fan antipàtiques, molesten i només desitges que s'acabin. Hi ha gent que sap viure amb tot una mica empantanegat, però a mi m'agrada més l'ordre i abans renunciaria a una obra, tot pensant en el trasbals que embolicar-me a fer millores. Al final, però, t'adones que han valgut la pena, encara que no et serveix per a la propera vegada.
Si les obres que t'afecten, les fan els altres, encara t'atabalen més, perquè d'alguna manera no les controles i no saps fins on arribaran, o bé què passarà, de quina manera t'afectaran. Viure en societat té aquests "maldecaps", però com tot, té la seva part positiva, i això és el que val.
N'hi ha d'altres d'obres, per exemple l'arranjament de carrers, o la canalització de rials, en el cas del Maresme, que són necessàries i en benefici de tots, i que també són molestes, i provoquen canvis de circulació, tancament de carrers, cues... no trobes mai el moment idoni perquè es facin i sempre penses que ho podien haver fet en un altre moment, d'una altra manera. En una ciutat o un poble, sempre hi ha racons amb les potes enlaire, perquè hi ha vida, i Arenys no és diferent. Aquests dies s'inicien les actuacions al clavegueram de la Platja Cassà, a la NII, i serà una molèstia per aquelles persones que hi viuen, i també pels conductors que passin per la carretera, però l'obra és necessària, ja fa massa temps que s'havia d'haver fet. Veurem els maldecaps que s'ocasionaran, espero que siguin els mínims, ja que els resultats segur que seran bons.

1 comentari:

Unknown ha dit...

COMUNICAT DELS VEÏNS DEL CARRER D’AVALL, 5

TÍTOL: INDIGNACIÓ DAVANT LA MANCA D’INFORMACIÓ

Aquest comunicat es per transmetre la nostra indignació i mal estar davant la manca total d’informació sobre les obres que afecten a platja cassa.

La nostra finca, carrer d’avall 5, forma part que la mateixa finca que platja cassa 3, per aquest motiu el garatge que existeix a la planta -1 es comú per les dues finques tenint l’entrada a aquest garatge per platja cassa 3.

Ahir al vespre, tres dels quatre veïns del carrer d’avall 5, els que aparquem els cotxes al garatge, ens vam trobar que no podíem entrar-hi.

Vam trucar a la polícia i ens van comunicar que ja s’havia notificat que a partir del divendres 18 no es podien deixar els cotxes en el garatge, durant 3 mesos!!!, degut a les obres de platja cassa.

No utilitzarem la paraula mentida, però el que si es cert és:
• Els veïns del carrer d’avall no hem estat informats de l’inici de les obres, segons l’ajuntament diuen que han enviat carta a tots els afectats, a nosaltres no ens ha arribat res.
• Segons em estat informats avui, el regidor i els afectats es van reunir per aclarir els dubtes i informar de les obres, a nosaltres no ens hi van convidar.
• Segons l’ajuntament han penjat rètols a tota platja cassà per informar de l’inici de les obres, a l’entrada del garatge de platja cassa número 3 no han penjat cap comunicat.

Tot i així encara podem donar gràcies per que el problema podria haver estat molt més greu, que hagués passat si algun dels tres veïns durant dos o tres dies no hagués agafat el cotxe i s’hagués trobat que no el podria treure durant 3 mesos?

Per tot això, demanem:

1. Disculpa oficial, aquí correspongui, per la manca d’informació i el haver estat exclosos de les reunions que s’hagin tingut.
2. Reunió amb el regidor o l’alcalde per tal de ser informats igual que la resta d’afectats.
3. Que fins que no tinguem el document, que ha de fer costes per poder aparcar gratuïtament a la zona blava de la platja, puguem aparcar gratuïtament.


Firma

Rafa Fernàndez Domínguez com a portaveu dels afectats.