dijous, 24 de març del 2005

Ple municipal del mes de març de 2005

Al Ple Municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Mar d'aquest mes de març va seguir la línia de tibantor entre l'equip de govern i els grups de l'oposició, encara que tots els punts de l'ordre del dia es varen aprovar per unanimitat.

Al Ple del mes de febrer, en un moment determinat, el regidor d'ICV havia demanat que constés en Acta l'actitud d'un regidor de CIU imitant en to burleta al regidor no adscrit. L'Alcalde va manar al Secretari de la Corporació que no constés a l'Acta i així va ser. Malgrat tot això, ningú va desaprovar l'Acta.

En el Ple de març, els ciutadans, que no coneixem tot el procés abans d'arribar el dia del Ple, vàrem poder entendre que:

1- La Junta del Patrimoni fa quatre mesos que no es reuneix.

2- Una persona altruista va regalar un projecte d'aparcament subterrani a l'espai del Xifré, però que no necessàriament serà el que constarà al plec de condicions del concurs per a la seva execució.

3- Tothom va votar favorablement la creació d'una Comissió especial sobre actuació integral en casos de violència de gener encara que, segons l'equip de govern, el que es fa ara és immillorable.

4- El programa de la Festa Major i de Sant Roc, ja estan tancats.

5- L'equip de govern voldria que el regidor no adscrit formés part de les comissions que es creen però... no es pot anar en contra la legalitat!

6- Els alocs arrencats es replantaran.

7- L'aparcament a la primera platja, com a molt serà gratuïta pels arenyencs.

8- Els serveis jurídics i l'equip de govern de l'Ajuntament, encara no saben com fer-ho per constituir la Comissió que ha d'estudiar els treballs d'elaboració del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM).

9- Es va explicitar el sou d'un regidor de l'equip de govern, fent constar que no cotitza a la Seguretat Social.

I la sensació...

...és que, com que l'actual equip de govern no té majoria absoluta i els grups de l'oposició no tenen la intenció de presentar una moció de censura contra l'Alcalde, aniran esgotant la legislatura (encara queden dos anys!), i esperaran els resultats electorals del 2007.

Els arenyencs perdrem dos anys?????????????????


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot dóna la sensació que el Govern Municipal està demanant a crits que la Moció de Censura contra l'alcalde tiri endavant, per tal de convertir a un xoriço en màrtir i que la oposició té por de treure del govern a un xoriço pel què dirà el poble.
Efectivament Xavier, això serà dos anys de temps perdut. Temps per a poder aprovar el Pla General, el Pla Especial del Casc Antic, el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic, l'actualització del Catàleg de Patrimoni, què fem amb l'edifici Xifré, què fem amb la Torre dels Encantats, a on aconseguirem tenir un Hotel, quan tindrem la nova escola pública, quan començarem a aplicar l'Auditoria Mediambiental, què farem amb la Cultura localla qual ja està prou morta, etc...

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari anterior. Si l'oposició no es posa les piles i fa fora a aquest alcalde autoritari, dictatorial i soposadament "egipci", perdrem dos anys magnífics per a intentar recuperar una mica el temps perdut.

Salut i bits.