dissabte, 5 de març del 2005

Arenys de Mar necessita una altra manera de governar

A l’edició del mes de març de l’Ametlla d’Arenys, parlava de la nova situació política dins l’Ajuntament d’Arenys de Mar. L’article, que podeu llegir en aquest mateix “blog”, havia estat escrit el dia 13 de febrer, quinze dies abans del Ple del mateix mes. Un Ple Municipal que va resultar penós i ridícul, però que deixa entreveure quina pot ser la gestió municipal fins al 2007.

Crec sincerament que l’enfrontament de les diferents forces polítiques no ens ajudarà gens a avançar en els temes que hi ha iniciats, i que, com en el cas del Pla d’Ordenació Urbana Municipal, són d’una gran transcendència.

L’actitud de l’alcalde és molt negativa i la seva responsabilitat, pel càrrec que ostenta per decisió dels arenyencs, no l’hi permet d’actuar de la manera que ho està fent. És cert que l’oposició municipal ha de ser responsable dels seus actes i actituds, però no és menys cert que del comportament del senyor Miquel Rubirola dependrà que el nostre poble avanci o es quedi dos anys parat. També dels seus companys de partit i govern, alguns dels quals estan demostrant el seu cansament i la poca il·lusió, malgrat el que puguin dir, per continuar treballant per Arenys de Mar.

No és temps de prepotència ni revenges. No és temps de rancúnies ni victimisme fàcil. És temps d’afrontar la nova realitat, de corregir els errors comesos, els quals primer s’han de reconèixer, i esperar la col·laboració de la resta de forces polítiques per fer avançar el nostre municipi.

Ara veurem qui assumeix la pròpia responsabilitat, i qui no vulgui seguir per aquest camí, davant la impossibilitat d’avançar les eleccions municipals, que deixi el lloc a altres persones que puguin entrar amb més ganes de treballar, malgrat tot, pel poble que els va votar.

Arenys de Mar, 5 de març de 2005

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No pot ser que la inmaduresa d'un regidor com és la del senyor, si es pot dir aixì, Estanis Garcia, deixi pel terra a la resta dels seus companys del govern.
Per a jugar a pastissets que es quedi a casa que això de governar no li va.

Anònim ha dit...

Per tal que el govern pugui governar, cal que tots els regidors tinguin els mateixos drets a la informació. El ROM així ho diu.
I per tal que el regidor no adscrit, Lluís Blanchar pugui garantir la governabilitat, independentment del que faci la resta dels partits de la oposició, cal que pugui ser adequadament informat.
No convidant-lo a les Comissions Informatives no ajuda a que pugui garantir aquesta tasca.
Després, que el govern no vingui amb victimismes.

Anònim ha dit...

Què innocents, potser pensaven que amb la colla de regidors - que va triar amb tanta feina CIU - la cosa funcionaria. L'alcalde és autoritari i ho vol controlar tot. Sort, però que ho fa, ja que amb el dels pastissets n'hi ha per llogar cadires i amb els altres.......El millor ha plegat, però encara hi és, per sort. Llàstima de la meva pobre i dissortada.......Arenys