divendres, 1 d’abril del 2005

A Arenys de Mar li falta aire

Arenys de Mar és encara un dels molts pobles que no ha tastat la democràcia participativa. És per això que els arenyencs ens assabentem de les coses de la "casa gran" quan als nostres representants polítics els va bé o ens necessiten (això últim cada quatre anys).

Fa uns dies hi va haver un gran rebombori a l'Ajuntament, amb la sortida d'un regidor de l'equip de govern, provocant la pèrdua de la majoria absoluta que fins ara compartien CIU i PP.

Des de la passada legislatura Arenys de Mar es troba encallat amb els treballs preparatoris del nou Pla d'Ordenació Urbanística. S'ha dit de tot i s'ha pensat més encara, però la veritat no l'acabem de conèixer.

En aquests moments sembla tot aturat, amb cares llargues, això sí. L'alcalde es fa la víctima, l'oposició assegura que no pactarà la moció de censura amb el "diable", i el dia a dia deixa molt que desitjar, amb uns regidors cansats i amb molt poques ganes de treballar, això sí: amb la il·lusió de sempre.

El problema és que no hi ha la possibilitat d'avançar les eleccions i haurem d'esperar l'estiu del 2007. Massa temps si no canvia el tarannà de tots plegats.

Si l'equip de govern pretén perdre temps durant dos anys, potser que l'oposició perdi prejudicis i agafi la batuta. Els arenyencs no ens mereixem perdre dos anys més.