diumenge, 25 de juny del 2023

Des de la CUP continuem treballant

Avui hem participat al programa de Ràdio Arenys, El dominical, en representació de la CUP. Hi hem assistit l'Arnau i la Pat, els dos regidors electes de la nostra formació, i jo mateix. Era el primer programa després de les eleccions de finals de maig i tocava parlar de la situació actual a l'Ajuntament, i el paper a jugar per part de la CUP.

Com molt bé responia la Pat, a preguntes del director del programa, l'Enric Sierra, les majories absolutes fan por i no es consideren bones. Sens dubte que una majoria absoluta facilita que el partit guanyador prescindeixi de tothom i a més intenti fer tota la feina d'amagat, passant la mínima informació possible. Això, però no ha de ser necessàriament així, i jo vull pensar que no està en la voluntat dels justos guanyadors de la nostra vila, actuar d'esquena a tothom. El que ha passat al final de l'anterior mandat pot ser una lliçó de com no s'ha d'actuar.

Des de la CUP estic segur que col·laborarem en tot el que faci falta per endreçar la vila i millorar la vida de tothom. Per avançar i resoldre tots aquells problemes que tenim al davant, alguns d'ells gairebé endèmics. També és cert que cadascú pensa de la seva manera i que si es vol participació, també hi ha d'haver gestos. 

Ha sortit en la conversa radiofònica i són temes importants que no podem oblidar: la municipalització de serveis, com la gestió de l'aigua, l'habitatge i les escoles bressol, per posar tres exemples importants, han de trobar solucions que engresquin la majoria de forces polítiques presents al Consistori, i que no només acontentin els nou polítics de l'equip de govern.

Com no podia ser d'una altra manera, la gent de la CUP continua al peu del canó, treballant per a la vila, i ho fa escoltant a tothom, per rebre els suggeriments, les queixes i opinions dels arenyencs, i poder-ho traslladar a l'Ajuntament. Segur que l'equip de govern pararà les orelles, però nosaltres també estarem atents per recollir totes aquelles sensibilitats que mereixen tenir-se en compte i ser respostes. 

La primera trobada serà el proper dissabte 1 de juliol, de 10h a 12h del matí, a la plaça de l'Església, en assemblea oberta a tothom, siguin simpatitzants de la CUP o no. L'únic requisit és estimar Arenys de Mar i voler treballar perquè ens puguem sentir orgullosos de formar part d'aquesta vila. Tot i que tindrem més ocasions per convidar-vos-hi, aprofito l'avinentesa per recordar-ho i que us ho pugueu anotar a l'agenda.