dimecres, 9 de gener del 2019

I tornem-hi amb la llista unitària!

Llegeixo que encara hi ha gent entossudida en organitzar una llista independentista a Arenys de Mar, al marge dels partits independentistes que han manifestat que es presentaran amb les seves sigles. Només ho podria entendre si em fixo en qui hi ha al darrere, la qual cosa, si fos cert, seria molt trist.
Sembla que hi ha persones que ja no es presenten per gestionar un ajuntament, sinó per fer número i ser comptabilitzats com a independentistes. Diuen que volen ajuntaments independentistes, però... que no ho és ja l'actual ajuntament de la vila, amb només 3 regidors constitucionalistes i 14 independentistes?
Sembla ser que a Arenys ho promou el partit Demòcrates de Catalunya, escindits de la desapareguda Unió Democràtica de Catalunya, i potser és que calculen que d'aquesta manera algun d'ells entraria a l'ajuntament. Si es tracta d'una estratègia del partit polític resultaria molt penós i denunciable, perquè estarien enganyant a la gent. Puc entendre que en alguns municipis l'estratègia els funcioni i a més pugui ser convenient i tot, però a la nostra vila és una pèrdua de vots i una distracció del que realment importa, que és gestionar bé l'ajuntament, sobretot després d'aquest mandat tan caòtic, amb moció de censura inclosa.