dissabte, 12 de gener del 2019

Arrimadas no vol el bé de Catalunya, sinó la liquidació

Si Arrimadas s'estimés Catalunya, en lloc de criticar el president espanyol per voler complir el que diu l'Estatut d'Autonomia, se n'hauria d'alegrar. Si Arrimadas vol un dia ser presidenta de la Generalitat, hauria d'estar a favor que el govern de l'Estat compleixi la llei, però no!
Està molt clar que Arrimadas i C's, en general, no estimen el país on viuen, hagin o no nascut a Catalunya, i les ganes que tenen de guanyar unes eleccions no són per servir el país, sinó per buidar de contingut les institucions catalanes. Aquest és el miserable objectiu de C's des de la seva fundació. A diferència dels partits normals i demòcrates, no desitgen dirigir el país per millorar-lo, sinó per recentralitzar el poder a Espanya.
I si aquest és l'objectiu d'algunes forces polítiques, i no estimen el país, ni les tradicions, ni la cultura, ni la llengua, haurien de ser sincers i transparents i reconèixer-ho públicament, sense embuts ni enganys. Han de declarar que es presenten per suprimir les llibertats adquirides després de quaranta anys de dictadura.
Si C's fos un partit demòcrata que vol el millor per a la seva gent, estaria criticant l'espoliació que sofreix Catalunya, i per tant els catalans, en benefici de l'Estat espanyol.
No cal ser gaire llest per entendre que hi pugui haver tanta gent que es considera independentista, i vulgui sortir d'una Espanya autoritària i poc respectuosa amb la llibertat d'expressió i els drets humans.