dimarts, 13 de setembre del 2016

Un president en funcions i envoltat de corrupció

Avui escoltava les notícies sobre l'exministre Matas i la senadora Rita Barberà i pensava com podien ser tan descarats els senyors del PP d'estar demanant presumpció d'innocència en el cas de la senadora, que no acudeix a les sessions del Senat, sinó que només l'utilitza per amagar-se de la Justícia, amb el suport de Rajoy. I també el pacte de Matas per no tornar a la presó.
Només es pot entendre de persones podrides de corrupció fins a l'extrem que trobin naturals aquests comportaments indignes. Com poden tenir la consciència tranquil·la els populars del País Valencià, coneixent tot el que han fet els seus líders i predecessors? Com la pot tenir tranquil·la el president del govern de l'Estat?
Si a mi em fan sentir vergonya, com pot ser que ells no pateixin gens? Algú pot pensar que són d'una altra fusta, però no és cert. Són com nosaltres amb la diferència que han orientat la seva vida a aconseguir el poder personal, sense importar-los ningú ni res i, a sobre, diuen que treballen per al bé de tots. De tots els que els protegeixen per continuar vivint a costa dels altres.
Caldria analitzar com és possible que una persona envoltada de corrupció i corruptes pugui estar governant un país i guanyant totes les eleccions. Potser llavors entendrem que encara som molt lluny d'aconseguir un país just.