diumenge, 4 de setembre del 2016

Rajoy i el PP no tenen ni vergonya!

La situació política espanyola ha esdevingut avorrida i poc interessant. Després de tot el que ha passat et fa perdre qualsevol tipus d'il·lusió i penses que passi el que passi tenim totes les de perdre. Unes terceres eleccions poden portar a una majoria absoluta de la dreta rància de PP + C's. Vistos els pactes entre aquestes dues formacions polítiques hem pogut comprovar que de regeneració política res de res.
Avui encara llegia que un dels acords dels quals C's se'n vanagloriava, la recuperació dels diners de l'amnistia fiscal, no és possible perquè els delictes ja han prescrit. O sigui que molta pena i a esperar si l'esquerra es posa d'acord d'una vegada per fer fora tota la corrupció de la dreta.
Perquè... ja heu vist la designació de l'exministre Soria per a un alt càrrec del Banc Mundial, amb un sou net de 18.000 euros mensuals. Una persona que va haver de dimitir per haver mentit sobre la seva implicació amb empreses amb capital a Panamà. No tenen vergonya.
Ja no es tracta d'anar dissimulant i endarrerint qualsevol acció contra la corrupció del PP, sinó que se'ls en fot! Són corruptes, però manen, i per això es distribueixen els càrrecs amb tota la barra del món. Quan algú et diu que no hi ha ni un pam de net, us ho podeu ben creure.
Ni els partits tradicionals ni els que havien de regenerar la política són capaços de donar la cara i assumir les responsabilitats, ans el contrari. Els corruptes són premiats amb tota la impunitat del món, perquè la justícia al nostre país està desacreditada i incapacitada per aplicar allò que entenem per justícia, simplement s'imposa la llei del més fort, és a dir, del capital i de qui dirigeix els polítics de torn, unes persones sense escrúpols que no tenen ni vergonya.