dilluns, 17 de març del 2014

Rouco per la unitat d'Espanya

Hi ha vegades que certes notícies no saps si arribar-te-les a creure. Estic parlant de l'extens article del diari ARA sobre les pressions del cardenal Rouco Varela perquè el Vaticà condemnés les aspiracions sobiranistes de Catalunya i afectés la sagrada unitat d'Espanya.
No és pas que desconfiï del diari, sinó que pugui ser cert que un cardenal estigui tan obsessionat per un tema terrenal. És cert que el cardenal ens ha donat prou motius d'obsessionar-se amb tot, però hi ha temes que els puc entendre. Que defensi amb totes les seves forces la família tradicional i lluiti contra l'avortament o el matrimoni gai, és comprensible, però caure en la baixesa d'internacionalitzar la seva dèria per la unitat de l'Estat, només ho puc relacionar amb el seu passat franquista, però és voler utilitzar el fet religiós, la màxima institució de l'Església, per una causa política.
La cara del cardenal és patètica i està en consonància amb la del ministre d'Interior, el senyor Jorge Fernández Díaz, que a tants ens fa caure la cara de vergonya, allò que tant li falta.

1 comentari:

M. Dolors ha dit...

Completament d'acord!